Nike NSW SYN FILL JKT HD

Geacă călduroasă bărbați (1166044946)

Descriere

Nike NSW SYN FILL JKT HD

Geacă de bărbați cu glugă Nike NSW SYN FILL JKT HD cu umplutură ușoară din material sintetic care încălzește excelent și oferă confort sporit. Tratamentul care respinge apa și căptușeala din fleece, aplicată în zonele cheie mențin corpul uscat și cald. Croiala standard copiază excelent forma corpului, materialul ripstop este adăugat în cele mai anevoioase zone. Cu siguranță vei aprecia gluga cu căptușeală din fleece. Acest material este aplicat și la subraț. Manșetele elastice și tivul elastic oferă o stabilitate excelentă a gecii pe corp. în buzunarele practice, prevăzute cu fermoar, poți depune diferite lucruri mărunte necesare.

  • buzunare practice
  • material confortabil
  • fermoar principal în două direcții
  • mânecile și marginea de jos sunt prevăzute cu manșete elastice
  • tratament care respinge apa, protejând astfel geaca de intemperii
  • umplutură sintetică care este ușoară și izolează

Specificaţii

Numărul articolului 1166044946
Cod producător 928861-011
Material 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 (laterale cu fermoar)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Nike NSW SYN FILL JKT HD

Preţ: 419,99 Lei