Nike NSW LGGNG FAVORITE GX1

Colanți fete (939449-011)

Produse alternative

114,99 Lei(6%) 106,99 Lei

NikeNSW LGGNG FAVORITE GX3

114,99 Lei(30%) 79,99 Lei

adidasLINEAR TIGHT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

LottoDREAMS G LEGGING PRT JS STC

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

NikeNSW FAVORITES SWSH

Descriere

Nike NSW LGGNG FAVORITE GX1

Colanți de domnișoare, prevăzuți cu imprimeu Nike NSW LGGNG FAVORITE GX1, confecționați din bumbac confortabil și moale, cu adaos de Spandex, care oferă o elasticitate excelentă. Model original care învăluie bine corpul și evidențiază silueta feminină.

  • material ușor și moale
  • partea de jos mai îngustă se mulează pe corp, creând astfel un aspect atractiv

Specificaţii

Numărul articolului 939449-011
Cod producător 939449-011
Material 92% bumbac, 8% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.