Nike NSW LGGNG CLUB HW

Colanți de damă (1271067515)

Descriere

Nike NSW LGGNG CLUB HW

Colanți de femei cu talie înaltă Nike NSW LGGNG CLUB HW, foarte confortabili la purtare datorită croielii pe corp și materialului confortabil, folosit la fabricație. Logo-ul mare Swoosh, aplicat pe partea stângă și inscripția "NIKE” pe talie îți va oferi un look excelent.

  • material moale și elastic care învăluie și evidențiază silueta feminină
  • lungime până la gleznă
  • talie mai înaltă pentru un aspect modern și acoperire confortabilă
  • talie elastică
  • imprimeul logo-ului Swoosh, situat pe partea stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1271067515
Cod producător AH3362-010
Material 92% bumbac, 8% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Nike NSW LGGNG CLUB HW

Preţ: 99,99 Lei