Nike NSW HOODIE FZ FLC

Hanorac damă (1133142000)

Descriere

Nike NSW HOODIE FZ FLC

Hanorac cu glugă pentru femei Nike NSW HOODIE FZ FLC, care va deveni foarte rapid modelul tău preferat. Îl poți purta zilnic și la diferite activități din timpul liber. Datorită materialului fleece confortabil, croielii lejere și glugii cu panouri oferă confort maxim.
  • material fleece fin, periat în interior pentru confort termic crescut
  • croială lejeră care oferă confort sporit
  • glugă cu panouri cu șnur pentru ajustare și o acoperire confortabilă și individuală
  • logo Nike brodat pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 1133142000
Cod producător 853930-674
Material 52% bumbac, 28% viscoză, 20% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 (2x frontale cu acces liber)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Nike NSW HOODIE FZ FLC

Preţ: 129,99 Lei