Nike NSW HBR+HOODIE FZ FLC

Hanorac bărbați (931900-063)

Descriere

Nike NSW HBR+HOODIE FZ FLC

Hanorac sport de bărbați Nike NSW HBR+HOODIE FZ FLC, confecționat din material confortabil, perfect pentru diferite activități sportive și de timp liber. Dispune de elemente clasice de design, buzunare tip cangur și de fermoar lung. Gluga se poate ajusta cu ajutorul șnurului. Manșetele elastice asigură stabilitatea necesară.
  • mâneci cu manșete elastice
  • fermoar pe toată lungimea
  • buzunare practice
  • posibilitate de ajustare a glugii
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 931900-063
Cod producător 931900-063
Material 80% bumbac, 20% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2x laterale

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.