Nike NSW FZ CLUB AOP2

Hanorac băieți (1134057549)

Descriere

Nike NSW FZ CLUB AOP2

Hanoracul pentru băieți cu fermoar pe toată lungimea Nike NSW FZ CLUB AOP2 este confecționat dintr-un material fleece moale, astfel încât băieții vor simți căldură și confort oriunde ar merge. Are un design simplu, cu mâneci moderne de camuflaj, ceea ce se asortează perfect cu fiecare ținută pentru băieți. Băieții vor iubi acest hanorac imediat cum îl vor vedea.
  • glugă fixă care se poate ajusta
  • fermoar pe toată lungimea
  • buzunare frontale
  • manșete elastice la mâneci și în partea de jos.material din fleece confortabil
  • croială clasică

Specificaţii

Numărul articolului 1134057549
Cod producător BV4496-010
Material 80 % bumbac, 20 % poliester
Croială regular
Glugă fixă
Buzunare la exterior 2 frontale cu acces liber

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Nike NSW FZ CLUB AOP2

Preţ: 219,99 Lei