Nike NSW FNL FLC

Hanorac cu glugă damă (853928-685)

Descriere

Nike NSW FNL FLC

În acest hanorac de femei Nike NSW FNL FLC, prevăzut cu glugă și guler te vei simți excelent! Este ideal pentru purtare zilnică. Îți va oferi confort sporit pe întreaga durată de purtare datorită materialului fleece care este moale și călduros. Croiala acestui model original este mai lejeră și nu limitează mișcarea. Gluga cu guler înalt oferă o acoperire foarte bună.

  • material moale și călduros
  • fleece periat pe interior
  • croială confortabilă și lejeră
  • buzunar tip cangur pentru încălzirea mâinilor
  • marginea din partea de jos și manșetele sunt elastice
  • logo Nike cusut pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 853928-685
Cod producător 853928-685
Material 52% bumbac, 28% viscoză, 20% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.