MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike NSW DRESS T SHIRT

Rochie de fete (1237000041)

Descriere

Nike NSW DRESS T SHIRT

Rochia de fete modernă Nike NSW DRESS T SHIRT are un design clasic, cu un logo distinctiv al mărcii. Croiala sa lărgită stă perfect pe micile domnișoare, oferindu-le stil și confort. Rochia are mâneci scurte, decolteu rotunjit și lungime optimă.
  • mâneci scurte
  • decolteu rotunjit
  • lungime optimă a rochiei
  • material plăcut, din bumbac
  • logo-ul mărcii

Specificaţii

Numărul articolului 1237000041
Cod producător AQ0613-010
Material 100 % bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

194,99 Lei(38%) 119,99 Lei

O'NeillLG SURF DRESS

239,99 Lei(50%) 119,99 Lei

O'NeillLG LILLY DUNGAREE DRESS

249,99 Lei(40%) 149,99 Lei

O'NeillLG SUNSET DRESS

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroRONDA

39,99 Lei

LewroMARSHA

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

LoapNELKA

Nike NSW DRESS T SHIRT

Preţ: 139,99 Lei