Nike NSW CLUB JGGR JSY

Pantaloni de bărbați (1242031318)

Descriere

Nike NSW CLUB JGGR JSY

Pantalonii bărbătești de alergare Nike NSW CLUB JGGR JSY combină stilul clasic cu materialul moale plăcut la purtare. Talia pantalonilor ajustabilă cu ajutorul șnurului și partea de jos a pantalonilor sunt terminate cu manșete elastice ceea ce îi face să se potrivească și la teniși. Acest material din bumbac moale se poate purta oriunde și oricând.

  • talie elastică care se poate ajusta
  • terminațiile pantalonilor sunt prevăzute cu manșetă elastică
  • bumbac confortabil
  • adecvați pentru alergare

Specificaţii

Numărul articolului 1242031318
Cod producător BV2762-010
Material 100 % bumbac
Croială relaxed

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

37,99 Lei(7%) 34,99 Lei

Nike3PPK VALUE NO SHOW

239,99 Lei(22%) 184,99 Lei

NikeNSW PO HOODIE NIKE AIR 5 M

23,99 Lei(25%) 17,99 Lei

WillardGENIUS

Produse alternative