Nike NSW AV15 CREW

Hanorac damă (939561)

Produse alternative

269,99 Lei(40%) 159,99 Lei

Russell AthleticHANORAC DAMĂ

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

Russell AthleticHANORAC DAMĂ

344,99 Lei(21%) 269,99 Lei

O'NeillLW EASY FANTASTIC FZ HOODIE

Descriere

Nike NSW AV15 CREW

Hanorac de femei Nike NSW AV15 CREW cu design foarte reușit, care te va surprinde încă de la prima vedere. O alegere potrivită pentru purtarea zilnică datorită materialului confortabil folosit la fabricație și grație croielii confortabile. Toate acestea sunt completate de aspectul stilat și de logo-ul brandului, aplicat pe piept.
  • material moale și confortabil
  • marginea din partea de jos este îndoită
  • tiv din spate, ușor prelungit, pentru o acoperire confortabilă
  • mâneci raglan care nu limitează mișcarea

Specificaţii

Numărul articolului 939561
Cod producător 939561
Material 76% bumbac, 24% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.