Nike NSW AIR TOP SS

Tricou de damă (1113265836)

Descriere

Nike NSW AIR TOP SS

Tricou de femei Nike NSW AIR TOP SS cu croială populară crop top, care nu ar trebui să lipsească nici unei doamne din garderoba personală de vară. Este confecționat din bumbac foarte confortabil, dispune de croială mai lejeră și de mâneci scurte. Designul simplu este completat de logo-ul brandului, situat pe partea frontală.
  • croială crop top
  • mâneci scurte
  • croială mai lejeră
  • bumbac confortabil
  • logo la piept

Specificaţii

Numărul articolului 1113265836
Cod producător BV4777-100

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

259,99 Lei(19%) 209,99 Lei

Under ArmourUA BREATHE SS

349,99 Lei(25%) 259,99 Lei

IcebreakerTECH LITE SS SCOOP SOLO

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

ReebokLINEAR READ SCOOP NECK

119,99 Lei(20%) de la 94,99 Lei

NikeNSW TEE FEMME 2 CROP

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

LottoDINAMICO W TEE VI