Nike NP TIGHT AOP1 G

Colanți copii (939005-010)

Produse alternative

199,99 Lei(22%) 154,99 Lei

NikeWM TGHT GFX

114,99 Lei(6%) 106,99 Lei

NikeNSW LGGNG FAVORITE GX3

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexBERTI1

Descriere

Nike NP TIGHT AOP1 G

Colanți de antrenament pentru copii Nike NP TIGHT AOP G cu imprimeu, destinați fetelor mai mari, confecționați din material elastic, prevăzut cu tehnologia Dri-FIT care evacuează excelent transpirația. Sunt foarte confortabili la purtare și adecvați pentru purtare la diferite activități sportive sau de timp liber. Materialul tip plasă din partea inferioară a picioarelor oferă o ventilație sporită.
  • țesătura Nike Pro dotată cu tehnologia Dri-FIT se așează perfect pe corp și este confortabilă în contact cu pilea
  • talia elastică se așează bine și ferm pe corp
  • materialul tip plasă din partea din spate îmbunătățește ventilația
  • design interesant

Specificaţii

Numărul articolului 939005-010
Cod producător 939005-010
Material 82% poliester, 18% Spandex
Panou spate 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.