Nike NP CROP JDI BLKD

Colanți sport damă (1355035648)

Descriere

Nike NP CROP JDI BLKD

Colanți de femei Nike NP CROP JDI BLKD - strat de bază, ideal pentru sporturi și antrenamente cu intensitate crescută. Sunt confecționați din material foarte funcțional, care evacuează rapid transpirația de la corp. Croiala pe corp se adaptează perfect staturii feminine. Inscripția contrastantă "Just Do It." de pe partea stângă este o indispensabilitate.
  • materialul Nike Pro menține corpul uscat și previne supraîncălzirea
  • talie elastică plată care se fixează excelent pe corp asigurând astfel stabilitatea
  • croială îngustă care se așează perfect pe corp și evidențiază frumos silueta feminină
  • cusături minime
  • slogan motivator "Just do it." pe partea stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1355035648
Cod producător 932473-010
Material 80% poliester, 20% Spandex
Tehnologie Nike PRO

Tehnologii utilizate

Nike PRO

Nike Pro este un strat de bază pentru sportivi. Este purtat sub echipament sau îmbrăcămintea de pregătire.Are un strat de bază inovator care corespunde nevoilor specifice ale sportivilor și ajută la o ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

NikeESSNTL TGHT PR

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

NikeRACER WARM TIGHT