Nike NP CAPRI AOP1

Colanți sport fete (1273000172)

Descriere

Nike NP CAPRI AOP1

Colanți sport de domnișoare Nike NP CAPRI AOP1, prevăzuți cu imprimeu integral, sunt alegerea excelentă pentru antrenamente de intensitate foarte crescută. Croiala îngustă pe corp și materialul inovativ răcoritor asigură confortul fără elemente de perturbare și, de asemenea, concentrarea maximă pe performanță. Model original, decorat cu imprimeu stilat, jucăuș și colorat.

  • tehnologie Dri-FIT, care a fost concepută pentru a te menține uscat și confortabil, inclusiv în timpul activităților solicitante
  • talie elastică mai lată care se fixează excelent pe corp și persistă stabilă
  • panouri din material mesh tip plasă pe partea din spate oferă o circulație optimă a aerului
  • cusăturile laterale copiază liniile mușchilor
  • lungime capri până la jumătatea gambelor

Specificaţii

Numărul articolului 1273000172
Cod producător 938996-431
Material 82% poliester, 18% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexBERTI1

114,99 Lei(6%) 106,99 Lei

NikeNSW LGGNG FAVORITE GX3

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

ReebokGIRLS ESSENTIALS 7/8 TIGHT