Nike NK GYM CLUB W

Geantă sport de antrenament damă (BA5490-694)

Produse alternative

279,99 Lei(53%) 129,99 Lei

O'NeillBW ACTIVE BAG

324,99 Lei(15%) 274,99 Lei

The North FaceAPEX GYM DUFFEL S

214,99 Lei(15%) 181,99 Lei

NikeVAPOR POWER M

Descriere

Nike NK GYM CLUB W

Geantă sport de antrenament pentru femei Nike NK GYM CLUB, care asigură că toate lucrurile stocate în interior vor persista uscate și ordonate, indiferent că o vei purta cu tine în sala de sport sau în alt loc. Este concepută din material durabil și dispune de compartiment principal prevăzut cu fermoar. Peretele despărțitor din interior ajustă la menținerea echipamentului organizat.
  • buzunarele interioare permit stocarea obiectelor mici
  • material melirat modern pentru rezistență și stil

Specificaţii

Cod producător BA5490-694
Material 100 % textil
Lățime 56 cm
Înălțime 30.5 cm
Adâncime 22.9 cm
Volum 39 l
Tehnologie DWR

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

259,99 Lei(30%) 179,99 Lei

NikeFLEX ESSENTIAL W

99,99 Lei(30%) de la 69,99 Lei

NikeTOP SS RUN

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

NikePWR ESSNTL TGHT DF

47,99 Lei

JunsdJS221A