Nike NK DRY MILER TOP SS

Tricou alergare bărbați (1382011463)

Descriere

Nike NK DRY MILER TOP SS

Tricou sport de alergare pentru bărbați Nike NP TOP LS ALL OVER MESH, cu mâneci scurte, dotat cu tehnologie Dri-FIT care asigură evacuarea rapidă a transpirației de la corp oferind astfel confort de durată și o piele permanent uscată. Panoul de la spate din material mesh tip plasă asigură respirabilitatea și răcorirea, elementele reflectorizante îmbunătățesc vizibilitatea utilizatorului în condiții nocturne/cu vizibilitate redusă.
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort
  • panoul de la spate din material tip plasă îmbunătățește respirabilitatea
  • croiala clasică este foarte confortabilă
  • tivul rotunjit de la spate oferă o acoperire bună în timpul mișcării

Specificaţii

Numărul articolului 1382011463
Cod producător AJ7565-041
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

AsicsSEAMLESS LS

179,99 Lei(22%) 139,99 Lei

NikePACER TOP CREW

189,99 Lei(57%) 79,99 Lei

OdloELEMENT LIGHT

234,99 Lei(19%) 189,99 Lei

MizunoHELIX SEAMLESS TEE

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeSUPERSET TOP SS