Nike NK DRY LEG TEE V SWOOSH

Tricou de fete (923639-654)

Produse alternative

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

KlimatexWILLY

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

Under ArmourHYBRID 2.0 BIG LOGO TEE

Descriere

Nike NK DRY LEG TEE V SWOOSH

Tricou de domnișoare Nike NK DRY LEG TEE V SWOOSH cu mâneci scurte, care combină designul clasic cu tehnologia care evacuează eficient transpirația spre exterior. Materialul folosit la fabricație este foarte confortabil. Partea frontală este imprimată în stilul logo-ului Nike. Model original, adecvat pentru purtare în timpul liber și la diferite activități sportive.

  • decolteu în formă de V
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 923639-654
Cod producător 923639-654
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.