Nike MILER TOP SS HBR1

Tricou alergare damă (AJ8226-010)

Produse alternative

249,99 Lei(34%) 162,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ

149,99 Lei(20%) 119,99 Lei

NikeMILER TOP SS

169,99 Lei(29%) 119,99 Lei

NikeMILER TOP LS

Descriere

Nike MILER TOP SS HBR1

Tricou de alergare pentru femei Nike MILER TOP SS HBR 1, în care te vei simți excelent pe întreaga durată a practicării joggingului. Datorită tehnologiei Dri-Fit vei avea parte de piele uscată și de confort. Croiala prelungită, mai lejeră sprijină la maxim performanța. Logo-ul brandului Nike de la piept este o indispensabilitate.
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • croială prelungită, mai lejeră
  • logo mare pe piept

Specificaţii

Numărul articolului AJ8226-010
Cod producător AJ8226-010
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Buzilă Aura-Adina
9:29 3. 9. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.