MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike MERCURIAL VAPOR X SG-PRO

Încălțăminte fotbal bărbați (2132005050)

Descriere

Nike MERCURIAL VAPOR X SG-PRO

FI RAPID. FI MERCURIAL. Ghete fotbal Nike MERCURIAL VAPOR X SG-PRO, care oferă control la viteză mare și ușurință în exploziile de viteză pe terenul de joc. Fiecare element se adaptează perfect până și structura feței, sunt proiectate pentru jucători de nivel profesionist și viteză mare de joc. Tehnologia All Conditions Control ACC vă oferă control optim asupra mingii pe teren umed sau uscat.
  • Tehnologia All Conditions Control ACC vă oferă control optim asupra mingii pe teren umed sau uscat
  • față moale și structurată care se mulează pe picior pentru simț și control la cele mai mari viteze
  • micro-caneluri pe toată suprafața care reduc contactul cu aerul, îmbunătățind contactul cu mingea
  • textura asimetrică Vapor Traction permite accelerări și schimbări rapide de direcție. Zona de manevrabilitate din fața ghetei este inspirată de pantofii de atletism, asigură aderență și propulsie pentru o viteză explozivă, în timp ce crampoanele din partea de mijloc facilitează accelerația și sprintul la cea mai mare viteză
  • structura Mercurial Vapor X pe toată lungimea ghetei combină două straturi din amestec de fibră de sticlă care facilitează transmisia energiei direct la crampoane, reduc din presiunea depusă asupra picioarelor și oferă suport și stabilitate
  • designul cu patru crampoane previne îmbâcsirea ierbii în talpă și oferă aderență și stabilitate optimă
  • fața cu profil scăzut în partea din față îți permite să ajungi mai ușor sub minge pentru un control mai bun
  • consolidare mediană și laterală pentru suport și fixare mai bună

Specificaţii

Numărul articolului 2132005050
Cod producător 648555-650
Față Față moale și structurată care se mulează pe picior pentru simț și control când sunteți în atac Micro-suporturi pe toată suprafața care reduc contactul cu aerul, îmbunătățind contactul cu mingea
Talpă intermediară ergonomic, branț perforat cu profil redus pentru amortizare și reducerea presiunii crampoanelor asupra piciorului
Talpă talpă clasică SG pentru gazon natural moale
Tehnologie SG - suprafață moale, naturală, All Conditions Control
Colecţii Nike Mercurial

Tehnologii utilizate

SG - suprafață moale, naturală

Talpa SG este adecvată la teren umed și noroios, unde este nevoie de aderență mare. La aceste ghete sunt folosite șase crampoane clasice cu șuruburi (crampoanele cu șurub se pot schimba ...

All Conditions Control

All Conditions Control (ACC) oferă un control optim al mingii în orice condiții, atât la terenul umed cât și la cel uscat.

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

999,00 Lei(6%) 929,99 Lei

PumaFUTURE 4.1 NETFIT MXSG

999,00 Lei(25%) 739,99 Lei

PumaONE 19.1 MIX SG

1 149,00 Lei(46%) 609,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR XI SG-PRO ANTI-CLOG

1 149,00 Lei(46%) 609,99 Lei

NikeTIEMPO LEGEND VII ANTI-CLOG SG-PRO