Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF

Ghete turf copii (2137008155)

Descriere

Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF

Ghetele turf pentru copii Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF cu față moale îmbracă frumos piciorul și arată ca turnate. Talpa din cauciuc asigură o tracțiune garantată pe suprafețe artificiale.
  • căptușeala confortabilă îmbracă frumos piciorul și se potrivește perfect
  • material sintetic moale de la vârf la călcâi, care oferă un control excelent asupra mingii, inclusiv la viteză mare
  • talpă de cauciuc, creată pe baza analizei mișcării jucătorilor efectuată de oamenii de știință ai laboratorului Nike Sports Research Lab
  • rezultatul este incredibila tracțiune pe suprafețe artificiale în toate direcțiile

Specificaţii

Numărul articolului 2137008155
Cod producător AT8144-006
Față material sintetic
Talpă FG - aderență și accelerare maximă pe gazon natural clasic
Tehnologie TF - turf
Colecţii Nike Mercurial, Nike Neymar

Tehnologii utilizate

TF - turf

Turf sunt adecvate pentru gazon artificial. Utilizarea pe acest tip de suprafață nu are nevoie de caneluri adânci la crampoane, caracteristici asemănătoare ca și atunci când joci pe ...

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Nike Neymar

Neymar da Silva Santos Junior, sau doar Neymar este considerat cel mai talentat atacant nu numai în țara sa natală Brazilia, dar și în lume. Calitatea sa principală este tehnica sofisticată și viteza care îi depășește pe adversari. Dacă doriți să egalați unul dintre cei mai scumpi jucători ai planetei, nu puteți pierde această colecție minunată!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

279,99 Lei(26%) 204,99 Lei

NikeJR PHANTOM VNM ACADEMY TF

159,99 Lei(12%) 139,99 Lei

NikeBRAVATA II TF JR

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

NikeJR PHANTOM VENOM CLUB TF

269,99 Lei(29%) 189,99 Lei

NikeJR MERCURIAL VAPOR XII ACADEMY TF

294,99 Lei(37%) 184,99 Lei

NikeVAPOR 12 ACADEMY GS TF JR

Nike MERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY NEYMAR JR TF

Preţ: 314,99 Lei