Nike MERCURIAL LITE

Apărători fotbal (SP2120-020)

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

NikeMERCURIAL LITE NEYMAR JR

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

NikeMERCURIAL LITE NEYMAR JR

99,99 Lei(25%) 74,99 Lei

PumaONE 3

Descriere

Nike MERCURIAL LITE

Apărătorii de fotbal pnetru tibie Nike MERCURIAL LITE dotate cu jambiere permeabile și carcasă stabilă și în același timp ușoară, care îți protejează picioarele în timpul jocului. Apărătoriile se poartă perfect și nu jenează în mișcare.
  • carcasa cu profil redus asigură o amortizare comodă
  • forma specifică pentru gamba dreaptă și cea stângă permite confortul

Specificaţii

Numărul articolului SP2120-020
Cod producător SP2120-020
Material 79% K-resin, 21% EVA
Colecţii Nike Mercurial

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Tabel de mărimiMĂRIMI APĂRĂTORI DE FOTBAL PENTRU SENIORI


S
M
LXL
Înălțime statură 150 - 160160 - 170170 - 180180 - 200

Mărimile sunt exprimate în centimetri.