Nike MAGISTA ONDA FG

Ghete de fotbal bărbați (651543)

Produse alternative

629,99 Lei(32%) 424,99 Lei

PumaFUTURE 4.2 NETFIT FG/AG

389,99 Lei(24%) 294,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY FG/MG

649,99 Lei(28%) 464,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR XII PRO NEYMAR FG

609,99 Lei(30%) 424,99 Lei

NikePHANTOM VENOM PRO FG GAME OVER

649,99 Lei(71%) 184,99 Lei

NikeTIEMPO LEGACY III FG

Descriere

Nike MAGISTA ONDA FG

Ghete de fotbal inovatoare Nike MAGISTA ONDA FG, adecvate pentru conducătorii de joc. La acest model se pune accent pe flexibilitate, aderență și confort maxim în timpul jocului. Modelul este dezvoltat din colecția CTR360, sunt un model revoluționar în fotbal, care nu va mai fi niciodată așa cum a fost.
  • fața cu piele sintetică care asigură contact bun și precis asupra mingii
  • branțul din EVA oferă flexibilitate și confort
  • crampoane pentru teren dur FG, sunt realizate special pentru gazon cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios

Specificaţii

Numărul articolului 651543
Cod producător 651543
Față material sintetic
Talpă intermediară EVA
Talpă crampoane pentru teren dur FG create special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios
Tehnologie FG - suprafață naturală
Colecţii Nike Magista

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Colecţii

Nike Magista

Noul model radical cu denumirea Magista este un alt model din seria inovatoare a companiei Nike în domeniul încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.


Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Este ideal pentru jucătorii creativi, pentru conducătorii de joc. Compania Nike a modificat special tehnologia Flyknit, astfel încât să poată fi folosită și la ghete de fotbal. Cu această tehnologie, jucătorii vor avea un simț mai bun pentru minge și controlul perfect atunci cănd driblează mingea.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente