Nike M NSW DWN FILL WR JKT HD

Geacă matlasată bărbați (928833-010)

Produse alternative

Descriere

Nike M NSW DWN FILL WR JKT HD

Geacă matlasată de bărbați Nike M NSW DWN FILL WR JKT HD Sportswear Windrunner. Este confecționată din material rezistent care încălzește confortabil. Circumferința glugii este prevăzută cu elastic care asigură stabilitatea pe cap și prevenirea scurgerii căldurii. Liniile matlasate de design de pe piept, inspirate de geaca clasică Windwardner a lui Geoff Hollister oferă acestui model un aspect stilat.

  • țesătură netedă și rezistentă
  • fermoar în două direcții care facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea gecii
  • buzunare laterale cu fermoar
  • glugă cu margine elastică
  • model original, inspirat de geaca clasică Windwardner a lui Geoff Hollister din anul 1978 cu design unic, format în litera V

Specificaţii

Numărul articolului 928833-010
Cod producător 928833-010
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(18%) 89,99 Lei

WillardGARO

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KamaMERINO+WINDSTOPPER