Nike KAWA SHOVER SLIDE

Sandale pentru băieți (2278008468)

Descriere

Nike KAWA SHOVER SLIDE

Sandale de băieți Nike KAWA SHOVER SLIDE cu curea moale din material sintetic, care se adaptează natural mișcării piciorului. Platforma amortizantă combină spuma moale de sub călcâi cu spuma ușoară și rezistentă a tălpii, care sporește rezistența încălțămintei în timp.

  • curea moale din material sintetic care se mișcă natural, odată cu piciorul
  • branț din spumă Solarsoft, foarte confortabil la purtare
  • talpă intermediară din material Phylon injectat, este ușoară și rezistentă

Specificaţii

Cod producător AQ0899-400
Față material sintetic
Talpă intermediară Phylon, Solarsoft
Talpă cauciuc
Tehnologie Phylon

Tehnologii utilizate

Phylon

La fabricație este folosit materialul EVA, care este comprimat și topit la temperatură ridicată. Ulterior este răcit și profilat în matrițe speciale. Prin această tehnologie rezultă un material foarte ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

23,99 Lei

AressZUZA

59,99 Lei

CoquiFROGGY

22,99 Lei 35,99 Lei (36%)

CoquiLITTLE FROG

31,99 Lei 49,99 Lei (36%)

CoquiPRINTED