Nike JR TIEMPO LEGEND 7 ELITE JUST DO IT FG

Ghete de fotbal copii (2135015362)

Descriere

Nike JR TIEMPO LEGEND 7 ELITE JUST DO IT FG

Ghete de fotbal pentru copii destinate suprafețelor solide Nike JR TIEMPO LEGEND 7 ELITE JUST DO IT FGI, care combină materialul ușor cu pielea de cangur, de calitate primă. Rezultatul - design flexibil și confortabil și un contact excelent de sensibil cu mintea pe teren cu gazon tăiat scurt.

  • față din piele de cangur și cusături în interior, care învăluie ferm piciorul și asigură un contact excelent cu mingea
  • material special în zona călcâiului și fibre Flywire pentru o adaptare perfectă pe forma piciorului
  • branț cu strat superior profilat care sprijină și întărește bolta piciorului și amortizează ușor
  • căptușeala de material tip plasă în interiorul vârfului și în zona centrală ajută la menținerea formei ghetei
  • ghete FG pentru teren solid, sunt adecvate și pentru teren cu gazon natural

Specificaţii

Numărul articolului 2135015362
Cod producător AH7258-400
Material piele de cangur, Flywire
Talpă intermediară branț ergonomic
Tehnologie Flywire, FG - suprafață naturală
Colecţii Nike Tiempo

Tehnologii utilizate

Flywire

Flywire este o tehnologie revoluționară cu ajutorul fibrelor de nylon, care sunt rigide la presiune, prinse într-un strat subțire de spumă și TPU textil elastic. Cu tehnologia Flywire poate fi partea ...

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Colecţii

Nike Tiempo


Seria Tiempo a fost introdusă pentru prima dată la Cupa Mondială din USA în 1994. Cea mai recentă versiune, Nike Tiempo Legend IV este fabricată din piele de calitate, care oferă un confort sporit și durabilitate. Ghetele sunt utilizate de mijlocași, apărători și portarii care se disting prin unicitatea și eleganța lor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei(20%) 90,99 Lei

NikeSTRIKE

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

31,99 Lei(37%) de la 19,99 Lei

LottoSTULPNY ROYAL

94,99 Lei(21%) 74,99 Lei

NikeDRY ACDMY SHIRT WP B