Nike JR PHANTOM VISION CLUB DYNAMIC FIT FG

Ghete de fotbal copii (2135015364)

Descriere

Nike JR PHANTOM VISION CLUB DYNAMIC FIT FG

Ghete de fotbal pentru copii Nike JR PHANTOM VISION CLUB DYNAMIC FIT FG, adaptate diferitelor suprafețe, cu construcție interioară confortabilă care învăluie bine piciorul și în zona gleznei este terminată în manșetă. Pielea sintetică texturată îmbunătățește precizia pe teren. Talpa aderă bine pe diferite suprafețe - de exemplu pe teren cu gazon natural sau artificial.

  • piele sintetică cu suprafață texturată care permite un control excelent asupra mingii.manșetă Dynamic Fit care învăluie glezna pentru o fixare sigură
  • șoseta interioară învăluie confortabil piciorul și în întărește
  • stratul exterior ușor al branțului oferă o amortizare excelentă, cu profil redus

Specificaţii

Numărul articolului 2135015364
Cod producător AO3288-400
Față material sintetic și textil
Talpă FG - aderență și accelerare maximă pe gazonul natural clasic
Tehnologie FG - suprafață naturală, Dynamic Fit
Colecţii Nike Phantom

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Dynamic Fit

Dynamic Fit elimină spațiul dintre picior și pantof pentru comoditate de neegalat, indiferent de dimensiunea sau forma picioarelor.

Colecţii

Nike Phantom

Devino o creatură extraterestră cu ghetele NIKE PHANTOM. Compania Nike vine pe piață cu o colecție nouă și nemaivăzută, care este de neegalat. Promotorii acestei colecții sunt jucători celebri precum Phillipe Coutinho, Kevin De Bruyne, Neymar și legendarul jucător brazilian Ronaldinho. Nu ezita, fă parte din această colecție!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei(20%) 90,99 Lei

NikeSTRIKE

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

de la 31,99 Lei

LottoSOCK TEAM

Produse alternative