Nike IMPACT STRAPPY BRA

Sutien sport damă (1352007809)

Descriere

Nike IMPACT STRAPPY BRA

Bustieră sport de femei IMPACT STRAPPY BRA, oferă sprijin sporit, fiind astfel ideală pentru toate activitățile de mișcare cu intensitate crescută, cum ar fi de exemplu baschetul sau fotbalul. Funcționalitatea maximă este completată de designul feminin stilat cu bretele încrucișate și ajustabile. Materialul tip plasă, plasat strategic și perforația sprijină ventilația și răcorirea.
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort
  • design interesant cu bretele încrucișate care arată excelent și permite o libertate maximă de mișcare
  • croiala compresivă oferă un grad sporit de sprijin

Specificaţii

Numărul articolului 1352007809
Cod producător 928925-010
Material 88% poliester, 12% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourUA VANISH HIGH BRA

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourUA VANISH MID RIB

254,99 Lei(21%) 199,99 Lei

Under ArmourUA VANISH PANEL PRINT

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

Under ArmourUA VANISH HEATHER