Nike HYPERVENOM PHATAL FG

Ghete de fotbal pentru bărbați - Nike (2134044831)

Descriere

Nike HYPERVENOM PHATAL FG

CONTACT FANTASTIC, CONFORT ANATOMIC. Ghete de fotbal Nike HYPERVENOM PHATAL FG sunt realizate să reflecte forma piciorului pentru un simț natural, performanțele acestor ghete de fotbal vă ajută să accelerați rapid și să vă opriți imediat. Față moale din piele artificială care permite un control perfect pe teren, cu suprafața șireturilor realizată dintr-o bucată pentru o aderență mai bună în contact cu mingea.
  • Față moale din piele artificială Kanga-Lite pentru contact perfect cu mingea
  • piese de întărire cu tehnologia Nikeskin pentru simț ușor, confort și contact foarte bun
  • suprafața șireturilor realizată dintr-o bucată
  • branț ergonomic pentru sprijin și profil redus de amortizare
  • profilul permite agilitate maximă în timpul starturilor scurte și un simț mai bun
  • crampoane pentru teren dur FG care sunt special realizate pentru jocul pe teren dur cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau uneori noroios
  • formă anatomică X1 care se mulează perfect pe picior
  • lamele Pebax pentru sprijin și simț

Specificaţii

Cod producător 599075-800
Față față moale din piele artificială Kanga-Lite
Talpă intermediară branț performant ergonomic
Talpă crampoanele pentru teren dur FG sunt realizate special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios.
Tehnologie Înșiretare asimetrică, FG - suprafață naturală
Colecţii Nike Hypervenom

Tehnologii utilizate

Înșiretare asimetrică

Înșiretarea asimetrică, asigură un contact perfect cu mingea. Înșiretarea este deplasată lateral pentru o suprafață netedă, extinsă și contact bun cu mingea. 

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Colecţii

Nike Hypervenom


JOCUL S-A SCHIMBAT!

Atacatorii de astăzi au nevoie de mai mult decât de viteză și tehnică. Trebuie să fie capabili a induce în eroare cu corpul și să fie imprevizibili. Noua gamă revoluționară NIKE HYPERVENOM permite agilitatea, care stârnește teamă în rândul apărătorilor din întreaga lume.

Uită tehnicile de atac ale școlii vechi! Noua gamă de ghete HYPERVENOM oferă noi posibilități și experiențe. Tehnologiile noi garantează manipularea excepțională în toate condițiile, la viteza maximă.

Evaluare

2

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
0
0
1
0
1

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
15:04 20. 4. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
7:36 21. 7. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

829,99 Lei(30%) de la 579,99 Lei

NikeHYPERVENOM PHATAL III DF FG

829,99 Lei(34%) 544,99 Lei

NikeHYPERVENOM PHATAL III DF FG

849,99 Lei(25%) 634,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG

849,99 Lei(29%) 599,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT LOW FG AG