Nike HYPERVENOM PHADE FG

Ghete de fotbal bărbați (599809)

Produse alternative

629,99 Lei(32%) 424,99 Lei

PumaFUTURE 4.2 NETFIT FG/AG

389,99 Lei(24%) 294,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR 13 ACADEMY FG/MG

649,99 Lei(28%) 464,99 Lei

NikeMERCURIAL VAPOR XII PRO NEYMAR FG

609,99 Lei(30%) 424,99 Lei

NikePHANTOM VENOM PRO FG GAME OVER

649,99 Lei(71%) 184,99 Lei

NikeTIEMPO LEGACY III FG

Descriere

Nike HYPERVENOM PHADE FG

AGILITATE SUPRANATURALĂ. Ghete de fotbal Nike HYPERVENOM PHADE FG, sunt realizate pentru agilitate maximă pe teren dur natural și o mulare perfectă pe picior. Profil inovator cu crampoanele așezate special pentru un start rapid și simț maxim.
  • fața cu piele sintetică care asigură contact bun și precis asupra mingii
  • profil pentru o extra agilitate care permite un start mai rapid și un simț maxim
  • crampoane pentru teren dur FG, sunt realizate special pentru gazon cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios

Specificaţii

Numărul articolului 599809
Cod producător 599809
Față material sintetic
Talpă intermediară branț ergonomic
Talpă crampoane pentru teren dur FG create special pentru folosirea pe teren cu iarbă scurtă, care poate fi ușor umed sau noroios
Tehnologie FG - suprafață naturală
Colecţii Nike Hypervenom

Tehnologii utilizate

FG - suprafață naturală

Ghetele pentru suprafață tare naturală, sunt folosite pentru gazon care poate fi umed, dar nu este noroios. Aceste ghete pot fi consolidate prin diverse elemente. Crampoanele peste ...

Colecţii

Nike Hypervenom


JOCUL S-A SCHIMBAT!

Atacatorii de astăzi au nevoie de mai mult decât de viteză și tehnică. Trebuie să fie capabili a induce în eroare cu corpul și să fie imprevizibili. Noua gamă revoluționară NIKE HYPERVENOM permite agilitatea, care stârnește teamă în rândul apărătorilor din întreaga lume.

Uită tehnicile de atac ale școlii vechi! Noua gamă de ghete HYPERVENOM oferă noi posibilități și experiențe. Tehnologiile noi garantează manipularea excepțională în toate condițiile, la viteza maximă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente