Nike G NSW HOODIE CROP PE GX

Hanorac scurt de fete (1134057470)

Descriere

Nike G NSW HOODIE CROP PE GX

Hanorac scurt de domnișoare, realizat în stil sportiv Nike G NSW HOODIE CROP PE GX. Îl poți folosi pentru stratificare. Garantează că la purtare vei avea parte de confort sporit și de căldură suficientă. În buzunarele frontale poți stoca diferite lucruri mărunte, designul scurt va oferi stil outfitului tău.

  • fleece periat petnru moliciune și confort
  • design scurt, ideal pentru stratificare
  • glugă cu panouri
  • tiv cu nervuri
  • buzunare frontale

Specificaţii

Numărul articolului 1134057470
Cod producător AH8285-011
Material 52% bumbac, 28% viscoză, 20% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Nike G NSW HOODIE CROP PE GX

Preţ: 129,99 Lei