Nike FLSH ESSNTL TGHT

Colanți de alergare damă (1389002692)

Descriere

Nike FLSH ESSNTL TGHT

Colanți de alergare pentru femei Nike FLSH ESSNTL TGHT, concepuți din material foarte rezistent și elastic Nike Power. Garantează că vei avea parte de sprijinul necesar și de confort pe întreaga durată a joggingului. Confortul este sporit de talia elastică, care ține pantalonii fermi și stabili pe corp. Designul minimalist, stilat este oferit de logo-ul grafic Swoosh, situat pe coapsa stângă.
  • materialul Nike Power este foarte elastic și rezistent.talie elastică care oferă confort și previne alunecarea pantalonilor
  • logo grafic Swoosh pe coapsa stângă
  • buzunar la spate pentru stocarea diferitelor lucruri necesare
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1389002692
Cod producător AT4405-010
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

199,99 Lei(17%) 164,99 Lei

NikeNP CROP JDI BLKD

214,99 Lei(23%) 164,99 Lei

NikeESSNTL TGHT PR

344,99 Lei(31%) 234,99 Lei

NikeSPEED TGHT 7/8 FL

Nike FLSH ESSNTL TGHT

Preţ: 209,99 Lei