MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike EVERYDAY LIGHTWEIGHT

Șosete de copii (1431210473)

Descriere

Nike EVERYDAY LIGHTWEIGHT

Șosetele ușoare și confortabile pentru copii Nike EVERYDAY LIGHTWEIGHT reprezintă exact ceea ce au nevoie piciorușele lor. Construcția joasă le face să arate foarte bine în teniși, în timp ce tehnologia Dri-Fit asigură senzația de uscat și confort a piciorului. Pachetul include trei perechi de șosete în culori diferite.
  • construcție cu profil redus
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • trei bucăți în set

Specificaţii

Numărul articolului 1431210473
Cod producător SK0054-908
Material 100 % bumbac
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

269,99 Lei(24%) 204,99 Lei

NikeLD VICTORY GS

99,99 Lei(45%) 54,99 Lei

O'NeillLG SURF TANKTOP

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

O'NeillLB CALI BEACH CARGO SHORTS

25,99 Lei

ArcoreWRIGHT

13,99 Lei

LewroXAN

Produse alternative

27,99 Lei(21%) 21,99 Lei

VoxxȘOSETE

23,99 Lei(25%) 17,99 Lei

Lotto3-PACK

27,99 Lei(21%) 21,99 Lei

VoxxȘOSETE