Nike DRY TRAINING HOODIE

Hanorac de damă (885287-071)

Produse alternative

314,99 Lei(68%) 99,99 Lei

O'NeillLW EASY FANTASTIC ZIP HOODIE

274,99 Lei(52%) 129,99 Lei

adidasESSENTIALS SOLID FULLZIP HOODIE

344,99 Lei(57%) 144,99 Lei

O'NeillLW EASY FANTASTIC ZIP HOODIE

Descriere

Nike DRY TRAINING HOODIE

Hanorac frumos de femei Nike DRY TRAINING HOODIE, confecționat din material confortabil, de lux, completat de tehnologia Dry-FIT pentru confort maxim. Croiala îngustă, gluga ajustabilă, logo-ul mic Nike de pe piept și inscripțiile de pe lateralul mânecilor sunt doar câteva dintre avantajele acestui hanorac. Fă-ți o bucurie cu acest produs excelent de la Nike.
  • croială confortabilă
  • glugă ajustabilă
  • logo mic Nike pe piept, în partea stângă
  • inscripție Nike pe mâneca stângă
  • manșetele și partea de jos sunt elastice
  • tehnologie Dry-FIT pentru confort maxim
  • 2 buzunare practice
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător 885287-071
Material 75% poliester, 25% viscoză
Tehnologie DRI-FIT
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.