Nike DRY PANT STUDIO

Pantaloni sport fete (1244013657)

Descriere

Nike DRY PANT STUDIO

Pantaloni de trening pentru fetițe Nike DRY PANT STUDIO, ideali pentru sala de sport sau de ce nu, pentru purtarea zilnică. Sunt pantaloni originali confecționați din material fleece și dotați cu tehnologia Dri-FIT, care evacuează excelent transpirația eliberată de corp. Îi poți purta la diferite activități cu intensitate mai redusă, și mai mult, vei arăta bine.

  • materialul special Nike Dry menține corpul uscat și confortabil
  • buzunare frontale pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte
  • talie elastică se fixează excelent pe corp asigurând astfel stabilitatea
  • manșete confortabile

Specificaţii

Numărul articolului 1244013657
Cod producător 939525-091
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

NikeG NSW HOODIE CROP PE GX

344,99 Lei(33%) 229,99 Lei

adidasSYNTHETIC DOWN GIRLS BTS JACKET

279,99 Lei(17%) 229,99 Lei

NikeFLEX CONTACT 2