Nike DRY ACDMY DRIL TOP SMR

Tricou sport băieți (1325000153)

Descriere

Nike DRY ACDMY DRIL TOP SMR

Tricou sport de băieți cu mâneci lungi Nike DRY ACDMY DRILL TOP SMR, perfect pentru orice sportiv mic, pasionat, care dorește să arate bine și tot odată să se simtă foarte confortabil pe întreaga durată a antrenamentului. Materialul confortabil împreună cu tehnologia Dri-Fit evacuează excelent transpirația. Panourile din material tip plasă vor avea grijă de respirabilitate excelentă. Mânecile elastice cresc libertatea de mișcare, gulerul oferă o acoperire bună a gâtului și fermoarul scurt facilitează îmbrăcarea. Datorită designului universal, acest model original va completa excelent fiecare outift sportiv.
  • mâneci lungi elastice
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • fermoar scurt pentru o îmbrăcare mai ușoară
  • guler pe gât
  • panouri respirabile din material tip plasădesign universal
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1325000153
Cod producător BV5828-490
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

139,99 Lei(21%) 109,99 Lei

Under ArmourARMOUR SS

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

NikeBREATHE TOP SS HYPER GFX

119,99 Lei(71%) 33,99 Lei

LottoAYDEX IV TEE B

129,99 Lei(57%) de la 54,99 Lei

Under ArmourBIG LOGO LS TEE

159,99 Lei(65%) 54,99 Lei

Under ArmourARMOUR LS