Nike DF ESSENTIAL 8 SHORT

Pantaloni alergare de damă (1381024896)

Descriere

Nike DF ESSENTIAL 8 SHORT

Pantaloni scurți de alergare pentru femei Nike DF ESSENTIAL 8 SHORT oferă confort și o gamă largă de mișcare. Dispun de mai multe buzunare pentru lucrurile necesare, materialul tip plasă oferă ventilație și confort când vrei să crești intensitatea. Materialul Dri-FIT evacuează transpirația și asigură o purtare confortabilă.

  • inserția de la spate și materialul tip plasă din interiorul taliei îmbunătățește ventilația
  • lungime pe interior de 8"talia elastică cu cordon de fixare permite ajustarea perfectă
  • slipul interior evacuează transpirația și oferă o gamă largă de mișcare

Specificaţii

Numărul articolului 1381024896
Cod producător 645591-010
Material Dri-FIT 92% poliester, 8% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

239,99 Lei(29%) 169,99 Lei

NorthfinderHELEN

274,99 Lei(45%) 149,99 Lei

SalomonELEVATE 2IN1 SHORT

279,99 Lei(21%) 219,99 Lei

Under ArmourSPEEDPOCKET 2-IN-1