Toate magazinele cu intrare separată se deschid începând de vineri, 15 mai 2020. Informații detaliate >>

Nike CR7 JR SUPERFLY 6 ACADEMY MG

Ghete de fotbal copii (AJ3111-600)

Descriere

Nike CR7 JR SUPERFLY 6 ACADEMY MG

Ghete de fotbal pentru diferite suprafețe Nike CR7 JR SUPERFLY 6 ACADEMY MG cu tiv redus Dynamic Fit și față sintetică, care oferă sprijin excelent piciorului. Designul este inspirat de Cristiano Ronaldo. Sistemul modular al tălpii din două piese oferă viteză la fiecare pas și tracțiune pe diferite tipuri de suprafețe cum ar fi iarba naturală sau artificială.

  • tiv cu profil redus Dynamic Fit care oferă gleznei destul spațiu pentru mișcare
  • căptușeala învăluie confortabil piciorul
  • față din material microtexturat Flyknit pentru un control excelent asupra mingii și în timpul jocului foarte rapid
  • elemente CR7, inspirate de Cristiano Ronaldo care omagiază popularitatea acestuia în Portugalia
  • ghete pentru diferite suprafețe MG, adecvate pentru suprafețe dure și iarbă artificială

Specificaţii

Numărul articolului AJ3111-600
Cod producător AJ3111-600
Față material sintetic
Talpă MG adecvată pentru suprafețe naturale dure sau iarbă artificială
Tehnologie Dynamic Fit, MG - teren cu iarbă scurtă sau iarbă artificială
Colecţii Nike Mercurial, Nike CR7

Tehnologii utilizate

Dynamic Fit

Dynamic Fit elimină spațiul dintre picior și pantof pentru comoditate de neegalat, indiferent de dimensiunea sau forma picioarelor.

MG - teren cu iarbă scurtă sau iarbă artificială

Ghetele cu talpa Multiground sunt adecvate pentru teren cu iarbă scurtă sau artificială. Talpa dispune de mai multe crampoane mai mici, care sunt plasate aproape unul de celălalt.

Colecţii

Nike Mercurial

REVOLUȚIA VITEZEI!

Noul model cu denumirea MERCURIAL este un alt model din gama inovatoare a încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.

Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Ideal pentru jucătorii tehnici, care activează pe flancuri.

Nike CR7

Cristiano Ronaldo este în prezent unul dintre cei mai scumpi și cei mai buni jucători ai planetei. Acest lucru este confirmat mai multe titluri pentru cel mai bun fotbalist al anului. Este un jucător de mare succes, foarte rapid, care centrează multe goluri. Dacă și tu dorești să pășești pe urmele unuia dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, nu poți rata această colecție!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei(20%) 90,99 Lei

NikeSTRIKE

59,99 Lei(33%) 39,99 Lei

adidasESTRO 19 JSY JNR

42,99 Lei(18%) 34,99 Lei

LottoTRNG SOCK LONG

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

NikeDRY ACDMY SHIRT WP B