Nike CLASSIC LOGO BRA 2

Sutien sport damă (1352007917)

Descriere

Nike CLASSIC LOGO BRA 2

Sutien sport de femei CLASSIC LOGO BRA 2, confecționat din material moale și elastic care oferă design interesant dotat la spate cu bretele elastice. Tehnologia Dri-Fit evacuează transpirația eliberată de corp, iar susținerea oferă confort în timpul activităților sport. Este un costum de baie original adidas, decorat cu logo distinctiv pe partea din față.
  • material elastic
  • spate cu croială interesantă
  • logo-ul producătorului pe partea din față
  • tehnologie Dri-Fit care evacuează transpirația eliberată de corp
  • cupe detașabile
  • sprijin mediu

Specificaţii

Cod producător BQ4808-686
Material 59% nailon, 41% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

PumaGRAPHIC LOGO BRA M

219,99 Lei

NikeALPHA BRA

209,99 Lei(30%) 144,99 Lei

adidasSTRNGR RACER

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

LottoVABENE TOP BS PRT 1 PL