Nike CHALLENGER SHORT

Pantaloni scurți de alergare (1381024920)

Descriere

Nike CHALLENGER SHORT

Pantaloni scurți Nike 7" Challenger Shorts, sunt ușori cu funcționalitate durabilă a evacuării de transpirație. Materialul ușor Dri-FIT evacuează transpirația de la piele și menține organismul uscat. Panourile laterale din material tip plasă facilitează ventilația. Inserția interioară asigură evacuarea transpirației. Buzunarele laterale oferă spațiu suficient pentru stocarea lucrurilor necesare. Talia elastică cu șnur de fixare facilitează ajustarea. Elementele reflectorizante sunt foarte vizibile și la lumina scăzută. Panouri laterale din material tip plasă care facilitează ventilația, astfel te vei simți confortabil fapt care te va motiva spre performanțe mai bune.
  • materialul Dri-FIT evacuează transpirația de la piele și menține organismul uscat
  • panouri laterale din plasă
  • inserție interioară
  • lungime crac pe interior de 17,7 cm
  • fantă pe lateral
  • buzunare integrate
  • talie elastică cu șnur de fixare
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1381024920
Cod producător 644242-010
Material Dri-FIT 88% poliester, 12% spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative