Nike BRT TOP SS VENT

Tricou sport bărbați (886742-395)

Produse alternative

234,99 Lei(19%) 189,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH SS

199,99 Lei(35%) de la 129,99 Lei

Under ArmourTECH 1/2 ZIP

199,99 Lei(22%) 154,99 Lei

Under ArmourUA SWYFT SHORTSLEEVE TEE

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

LottoSPACE TEE

Descriere

Nike BRT TOP SS VENT

Tricou de antrenament pentru bărbați Nike BRT TOP SS VENT cu mâneci scurte, care oferă respirabilitatea maximă și libertatea de mișcare. Evacuează rapid transpirația de la corp, oferind astfel o piele uscată inclusiv la antrenamente dificile. Spatele prelungit oferă o acoperire confortabilă.
  • materialul Nike Breathe este foarte respirabil menținând astfel pielea uscată și răcorită
  • logo Swoosh aplicat prin căldură pe partea stângă a pieptului

Specificaţii

Numărul articolului 886742-395
Cod producător 886742-395
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.