MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike BRASILIA JDI

Rucsac original (BA6071-010)

Produse alternative

129,99 Lei(15%) 109,99 Lei

ReaperSUPPLE

144,99 Lei

WillardZETH11

199,99 Lei(7%) 184,99 Lei

NikeBRASILIA XL TRAINING

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

LoapTEMPEST

169,99 Lei(11%) 149,99 Lei

2117STEVIK 20L

184,99 Lei(24%) 139,99 Lei

Under ArmourESSENTIALS SACKPACK

Descriere

Nike BRASILIA JDI

Rucsacul Nike BRASILIA JDI are un compartiment central cu fermoar unde poți depozita toate lucrurile de care ai nevoie cu tine. Dispune de un buzunar cu fermoar pe partea din față pentru obiectele de dimensiuni mai mici și de buzunare laterale din material tip plasă în care vei putea, de exemplu, bidonul de apă.
  • compartimentul central cu fermoar te va ajuta să îți organizezi bine lucrurile, în timp ce în buzunarele laterale din material tip plasă poți purta o sticlă cu apă, de exemplu
  • căptușeala de pe bretelele de umăr și spate este deosebit de comodă
  • motivele grafice și brelocul sunt un omagiu adus sloganului Nike de peste 30 de ani „Just Do It

Specificaţii

Numărul articolului BA6071-010
Cod producător BA6071-010
Material 100 % poliester
Lățime 25 cm
Înălțime 33 cm
Adâncime 12 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.