Nike AROLYR JACKET

Geacă de alergare pentru bărbați

Produse alternative

Descriere

Nike AROLYR JACKET

Geaca de alergare cu glugă pentru bărbați Nike îți permite să te concentrezi numai pe performanță, indiferent de vreme. Croiala se mulează bine pe corp iar stratul rezistent la apă nu permite umezelii să ajungă la corp în caz de ploaie ușoară.
  • glugă
  • manșete

Specificaţii

Numărul articolului AH0544-010
Cod producător AH0544-010
Material 100% poliester
Glugă integrală
Buzunare la exterior 2x lateral cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei(44%) 139,99 Lei

LottoSPEEDRIDE 600 V

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0

199,99 Lei(10%) 179,99 Lei

NikeM NK DRY ACDMY DRIL TOP

69,99 Lei() de la 69,99 Lei

NikeHERITAGE 86 CAP METAL SWOOSH

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

NikeRUNALLDAY