MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Nike AIR MIDLAYER CREW W

Tricou alergare damă (1383005364)

Descriere

Nike AIR MIDLAYER CREW W

Acest tricou sport de alergare pentru femei Nike AIR MIDLAYER CREW W este confecționat din material ușor, care cu ajutorul tehnologiei Dri-Fit evacuează excelent transpirația de la corp. Astfel în timpul antrenamentului te vei simți confortabil și vei avea parte de corp uscat. Partea din spate mai lungă acoperă excelent spatele iar croiala oferă libertate de mișcare absolută. Orificiile pentru degetul mare de la terminațiile mânecilor previn suflecarea. Concentrează-te la maxim pe sportul practicat.
  • mâneci lungi cu orificii pentru degetul mare
  • partea din spate este prelungitătehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare

Specificaţii

Numărul articolului 1383005364
Cod producător CJ1882-601
Material 94 % poliester, 6 % elastan,
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikePACER TOP HZ W

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikeMIDLAYER QZ SWSH RUN W

369,99 Lei(40%) 219,99 Lei

NikeTHRMASPHR ELMNT TOP HZ2.0

294,99 Lei(18%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikeAIR TOP SS W