Nike ACDMY TOP SS

Tricou de fotbal copii (832969-696)

Produse alternative

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

PumaLIGA GK JERSEY JR

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

119,99 Lei(25%) 89,99 Lei

NikeNYR DRY TOP SS

Descriere

Nike ACDMY TOP SS

Tricou de fotbal pentru copii Nike ACDMY TOP SS, conceput special pentru a oferi viteză și libertate de mișcare absolută, asta datorită mânecilor raglan, fără cusături în zona umerilor. Confortul și evacuarea transpirației de la corp sunt asigurate de materialul Nike Dry, prevăzut cu tehnologia Dri-FIT. 

  • material Nike Dry
  • guler prevăzut cu bandă care alunecă fin pe piele
  • mâneci raglan
  • stil iconic Nike Football datorită benzilor originale de pe umeri

Specificaţii

Numărul articolului 832969-696
Cod producător 832969-696
Material 100% poliester
Tehnologie Dri-Fit, Sphere Dry

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Sphere Dry

Structura tridimensională în interiorul materialului conține porțiuni alternante de goluri de aer și zone care sunt în contact cu suprafața corporală, ceea ce reduce din lipirea hainelor pe corp. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.