Nike ACDMY SHORT 5

Pantaloni scurți de fotbal bărbați (1333010889)

Descriere

Nike ACDMY SHORT 5

Vrei să te antrenezi și să joci fără limite și perturbări? Acești pantaloni scurți de fotbal pentru bărbați Nike ACDMY SHORT 5 sunt alegerea potrivită! Materialul folosit la fabricație evacuează excelent transpirația de la corp, materialul tip plasă, aplicat pe lateral și în zona taliei crește respirabilitatea. Astfel nu te va mai opri nimic. Acum poți juca rapid și îți poți atinge performanțele dorite.

  • șnur plat de ajustare
  • dungi laterale legendare Nike Football din material tip plasă
  • tiv deasupra genunchilor pentru libertate maximă de mișcare
  • logo Swoosh pe coapsa stângă

Specificaţii

Numărul articolului 1333010889
Cod producător 832508-459
Material 100% nailon

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

134,99 Lei(11%) 119,99 Lei

adidasALPHASKIN SPORT SHORT TIGHTS M

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

adidas4KRFT SHORT CLIMALITE WOVEN

144,99 Lei(24%) de la 109,99 Lei

PumaLIGA BASELAYER SHORT TIGHT