Nike ACADEMY TOP SS

Tricou fotbal bărbați (1331084707)

Descriere

Nike ACADEMY TOP SS

Tricou de fotbal pentru bărbați Nike ACADEMY TOP SS, proiectat pentru viteză și libertate de mișcare maximă, asigurate de mânecile raglan, fără cusături în zona umerilor. Materialul folosit la fabricație, prevăzut cu tehnologia Nike Dry evacuează excelent transpirația de la corp pe suprafața materialului asigurând astfel confortul și concentrarea maximă exclusiv pe meci.

  • guler prevăzut cu bandă care alunecă fin pe piele
  • mâneci raglan pentru libertate de mișcare nelimitată
  • dungi iconice Nike Football pe umeri
  • logo Swoosh cusut pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 1331084707
Cod producător 832967-405
Material 100% nailon
Tehnologie Sphere Dry

Tehnologii utilizate

Sphere Dry

Structura tridimensională în interiorul materialului conține porțiuni alternante de goluri de aer și zone care sunt în contact cu suprafața corporală, ceea ce reduce din lipirea hainelor pe corp. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(12%) 144,99 Lei

adidasASK SPRT LST M

144,99 Lei(81%) 26,99 Lei

LottoSMART TEE PL

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

NikeDRY ACDMY DRIL TOP

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

PumaLIGA GK JERSEY

144,99 Lei(10%) 129,99 Lei

NikeSTRIPED DIVISION III JSY SS

129,99 Lei(15%) 109,99 Lei

adidasCORE18 POLO