Nike 10K SHORT RUNWAY PR W

Șort de alergare damă (1799000362)

Descriere

Nike 10K SHORT RUNWAY PR W

Șortul de alergare pentru femei Nike 10K SHORT RUNWAY PR W dispune de talie elastică cu șnur de ajustare cu ajutorul căruia îl vei putea strânge mai bine pe corp, pentru ca nimic să nu te mai împiedice în obținerea unei performanțe. Panourile laterale din plasă asigură buna respirabilitate, iar datorită tehnologiei Dri-Fit transpirația este excelent eliminată de pe corp pentru ca tu să te bucuri permanent de o senzație de prospețime și confort. Designul perfect cu logo reflectorizant în partea din față arată foarte elegant și te ajută să fii imediat remarcată.
  • talie elastică cu șnur interior pentru fixare
  • panouri laterale din material tip plasă pentru respirabilitate crescută
  • croială standard
  • tehnologia Dri-FIT menține corpul uscat și oferă confort la purtare
  • buzunar interior pentru chei, telefon sau carduri
  • siglă reflectorizantă Swoosh pe partea din față
  • design interesant

Specificaţii

Numărul articolului 1799000362
Cod producător CJ1909-679
Material 100 % poliester reciclat
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.