New Era NEW ERA KIDS STAR WARS

Căciulă iarnă copii (1412170693)

Descriere

New Era NEW ERA KIDS STAR WARS

Pentru toți fanii Star Wars a fost creată această căciulă de iarnă pentru copii New Era NEW ERA KIDS STAR WARS. Este decorată cu logo mare care simbolizează seria acestui film, aplicat pe tivul îndoit. Acest model original este conceput din material confortabil și călduros. Oferă copilului tău stil și confort termic inclusiv în condiții foarte reci. Împrospătează garderoba copilului tău cu produse stilate de brand New Era!
  • logo Star Wars pe marginea îndoită
  • logo mic de brand, brodat pe partea laterală
  • material confortabil și călduros

Specificaţii

Numărul articolului 1412170693
Cod producător 11794784
Material 100% acril

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

49,99 Lei(60%) 19,99 Lei

LottoGAIA

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

AvenueINEZ

179,99 Lei(11%) 159,99 Lei

LewroNAILA

149,99 Lei(53%) 69,99 Lei

LottoADA

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR

New Era NEW ERA KIDS STAR WARS

Preţ: 64,99 Lei