New Era NE LOGO LOS ANGELES LAKERS

Hanorac bărbați (1132158423)

Descriere

New Era NE LOGO LOS ANGELES LAKERS

Hanorac de club pentru bărbați New Era NE LOGO LOS ANGELES LAKERS, perfect pentru purtare pe tot parcursul anului. Logo-ul distinctiv al clubului Los Angeles Lakers de pe piept va atrage toate privirile. Croiala populară cu glugă și buzunar tip cangur va completa excelent garderoba ta stilată. Îmbracă-te de la cap până la picioare cu marca New Era!
  • croială confortabilă
  • glugă ajustabilă
  • buzunar cangur
  • logo-ul clubului Los Angeles Lakers pe piept
  • manșetele și tivul de jos sunt elastice
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1132158423
Cod producător 11530758
Material 80% bumbac, 20% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

New Era NE LOGO LOS ANGELES LAKERS

Preţ: 234,99 Lei