New Era NBA BOSTON CELTICS

Tricou de bărbați (11788973)

Vândut

69,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
144,99 Lei   Economisiți: 75,00 Lei (51 %)

Produse alternative

134,99 Lei(33%) de la 89,99 Lei

Under ArmourGL ESSENTIALS LC SS T

399,99 Lei(22%) 309,99 Lei

Under ArmourPERPETUAL GRAPHIC SS

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

ConverseCHUCK PATCH TEE

134,99 Lei(33%) 89,99 Lei

Under ArmourGL WORDMARK SS T

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

New EraNBA GOLDEN WARRIOR

Descriere

New Era NBA BOSTON CELTICS

Tricoul de bărbați New Era NBA BOSTON CELTICS este ideal pentru toți fanii Boston Celtics. Materialul confortabil, croiul plăcut și logo-ul vizibil pe piept îl recomandă ca fiind mai mult decât un simplu tricou în garderoba ta!

  • croi confortabil
  • material plăcut în jurul gâtului
  • logo Boston Celtics în zona pieptului
  • material de calitate
  • versatil
  • design modern

Specificaţii

Numărul articolului 11788973
Cod producător 11788973
Material 100% bumbac
Colecţii New Era NBA

Colecţii

New Era NBA

National Basketball Association este liga de top de baschet profesionist. A fost fondată la 6 iunie 1946, in New York, sub numele de Basketball Association of America (BAA). După trei ani, în anul 1949 s-a redenumit, purtând numele de National Basketball Association. NBA are 30 de fan cluburi (29 în Statele Unite și 1 în Canada). Este împărțită în două conferințe, de Est și Vest. Fiecare conferință este împărțită în 3 divizii. Fiecare divizie are 5 echipe. Se joacă după sistemul „fiecare cu fiecare“ și se încheie cu play off. Echipa câștigătoare primește trofeul Larry O'Brien.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.